Prăjitură cu cremă şi căpşuni

repară această prăjitură în aceste zile când ai mai mult timp pentru tine şi familia ta.
Ingrediente
Pentru aluat 150 g zahăr 150 gunt 300 g făină 100 ml zeamă de lămâie 4 gălbenuşuri 2 linguri de apă
250 g brânză de vaci bine scursă
150 g zahăr
200 g frişcă
250 g căpşuni proaspete
zahăr pudră cu aromă de vanilie
frunze de mentă
fructe
Preparare
Pentru blat freci untul cu zahărul până devine o cremă spumoasă. Adaugi gălbenuşurile, pe rând, făina, în ploaie, zeama de lămâie şi cele 2 linguri cu apă. Frămânţi un aluat din care întinzi pe planşetă 2 foi, pe care le coci într-o tavă unsă şi tapetată cu făină, aproximativ 35 de minute, la foc potrivit. Între timp, freci brânza cu dosul unei linguri de lemn până se omogenizează perfect. Adaugi zahărul, frecând în continuare, apoi frişca. La sfârşit adaugi căpşunile tăiate felii şi le amesteci uşor să nu se sfărâme. Aşezi crema de brânză
şi căpşune între cele două foi coapte şi răcite, presari zahăr pudră cu aromă de vanilie şi decorezi.