Prăjitură cu jeleu de piersici

Peach Fancy Cakes jpeg

Piersicile se numără printre fructele vedetă ale verii. Le poţi consuma ca atare sau sub formă de dulciuri, care mai de care mai delicioase.

Ai nevoie de

Pentru blat

4 ouă

4 linguri zahăr

2 linguri cacao

4 linguri făină

2 linguri ulei

sare

Pentru glazură

1 plic budincă de vanilie

1 kg piersici

1 plic gelatină

500 ml compot

Separi gălbenuşurile de albuşuri. Mixezi gălbenuşurile cu zahărul până capătă o consistenţă cremoasă. Încorporezi uleiul, făina amestecată cu cacaua şi, la final, pui albuşurile bătute spumă tare cu un praf de sare. Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi o ţii la cuptor până trece testul scobitorii, şi o laşi la răcorit.

Prepari budinca după instrucţiunile de pe ambalaj şi, după ce s-a răcit, o întinzi peste blat. Pui deasupra jumătăţi de piersică descojite. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe amablaj şi o amesteci cu compotul. Torni compotul peste prăjitură şi o dai la rece peste noapte. A doua zi scoţi prăjitura din tavă şi o porţionezi.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg