Prăjitură cu struguri şi budincă de vanilie

prajitura cu struguri si budinca de vanilie jpeg

Cura de struguri este ideală pentru a ne menţine în formă şi a facilita vindecarea bolilor legate de excesul de aciditate. Strugurii conţin calciu, fier, sodiu, potasiu şi vitaminele A, B1, B2, B3, B6 şi C. Iată numai câteva motiove pentru a prepara această prăjitură cu struguri şi budincă de vanilie.

Prăjitură cu struguri şi budincă de vanilie - Ingrediente

3 ouă 3 linguri ulei 3 linguri făină 3 linguri zahăr ½ plic praf de copt 1 linguriţă esenţă de vanilie 1 plic budincă de vanilie 1 plic gelatină 200 g struguri 200 ml compot

Prăjitură cu struguri şi budincă de vanilie - Mod de preparare

Mixezi ouăle cu zahărul până capătă o consistenţă spumoasă, încorporezi uleiul, esenţa de vanilie şi făina amestecată cu praful de copt. Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi o dai la cuptor până când trece testul scobitorii. O scoţi şi o laşi la răcorit. Prepari budinca, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, o torni peste blat, o nivelezi şi dai tava cu prăjitura la frigider 2-3 ore. Aşezi boabele de struguri şi torni deasupra compotul, în care ai dizolvat gelatina, preparată conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Dai prăjitura la rece peste noapte.

Tartă cu brânză şi struguri

Tartă cu brânză şi struguri

Ruladă cu struguri şi cremă de brânză

Ruladă cu struguri şi cremă de brânză

Prăjitură cu struguri şi brânză

Prăjitură cu struguri şi brânză

Cea mai bună cremă de zahăr ars cu struguri

Cea mai bună cremă de zahăr ars cu struguri