Prăjitură de ciocolată, fără zahăr
Mmm, această prăjitură cu ciocolată este o bunătate şi nu are niciun strop de zahăr.
De ce ai nevoie pentru prăjitură cu ciocolată
360 g ciocolată neagră fără zahăr Sweet&Safe 100 g îndulcitor natural Sweet&Safe 150 g unt 1 praf sare 7 ouă esenţă de rom boabe de struguri, după gust
Cum se prepară prăjitura cu ciocolată
Topeşti, pe baie de aburi, ciocolata neagră fără zahăr
, apoi încorporezi untul tăiat cubuleţe, amesteci bine şi dai deoparte.
Separi gălbenuşurile de albuşuri. Baţi albuşurile spumă cu sarea. Separat, freci gălbenuşurile, până se albesc, cu îndulcitorul natural Sweet&Safe, apoi omogenizezi în ele ciocolata neagră fără zahăr
topită. Încorporezi în amestec, cu mişcări uşoare, albuşurile şi romul.
Torni aluatul într-o tavă tapetată şi îl dai la cuptorul încins, în prealabil, 30-40 de minute. Serveşti prăjitura alături de boabe de struguri.