Prăjitură japoneză cu nucă
Din "Ţara Soarelui Răsare", Japonia, vine o prăjitură foarte simplu de preparat şi care este un adevărat deliciu, prăjitură japoneză cu nucă.
De ce ai nevoie pentru prăjitură japoneză cu nucă
20 g unt
1 lingură lapte
90 g făină
3 ouă
90 g zahăr
1 lingură esenţă de vanilie
50 g nucă
Cum se prepară prăjitură japoneză cu nucă
Dă drumul la cuptor şi aşază hârtie de copt într-o formă rotundă. Amestecă untul şi laptele şi pune-le pe baie de aburi, până ce se omogenizează. Mixează ouăle cu zahărul şi la final adaugă vanilia. Încorporează făina şi pune amestecul de unt. Amestecă până ce se omogenizează şi la final pune nuca măcinată. Toarnă compoziţia în tavă şi dă-o la cuptor până trece testul scobitorii.