Prăjitură Napoleon, un deliciu cu budincă de vanilie şi căpşuni

prajitura napoleon jpeg

Doar când te uiţi la ea îţi lasă gura apă, nu-i aşa? Însă, pe cât de bine arată, pe atât de simplu se prepară! Iată cum!

De ce ai nevoie pentru prăjitură Napoleon

Pentru foi

1 pachet aluat foitaj

2 gălbenuşuri

2 linguri zahăr pudră

Pentru umplutură

2 pachete budincă de vanilie

200 g frişcă

căpşuni

coaja de la 1 lămâie

zahăr pudră

Cum se prepară prăjitura Napoleon

Dai drumul la cuptor. Pui într-o tavă cu hârtie de copt prima foaie de aluat foitaj, aşezi a doua foaie de copt şi pui deasupra cealaltă bucată de aluat foitaj. Dai la cuptor 18 minute, scoţi tava, ungi foile cu gălbenuş bătut şi dai din nou tava la cuptor până când se rumenesc foile. Le laşi la răcit înainte să le pudrezi cu zahăr.

Prepari plicurile cu budincă de vanilie conform instrucţiunilor de pe ambalaj, le laşi la răcorit şi le amesteci cu frişca bătută. Dai crema la frigider 1-2 ore.

Pui budinca în poş şi întinzi peste prima foaie de blat, apoi presari coajă de lămâie. Aşezi a doua foaie, pui restul de cremă şi aşezi peste ea căpşuni feliate. Presari coajă de lămâie şi zahăr pudră.

image

Sursa http://www.flirtingwithflavor.com

http://www.flirtingwithflavor.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg