Prăjitură tăvălită în nucă de cocos

În Marea Britanie şi Noua zeelenadă este cunoscută sub numele de prăjitura Lamington, fiind numită după lordul Lamington, care a fost guvernator în Queensland. Însă, indiferent de nume, prăjitura este un desert uşor de preparat.
De ce ai nevoie pentru prăjitură
Pentru blat
225 g făină
2 linguriţe praf de copt
120 g unt
150 g zahăr
2 ouă
125 ml lapte
Pentru decor
25 g unt
120 ml lapte
25 g cacao
450 g zahăr pudră
200 g fulgi de nucă de cocos
Cum se prepară prăjitura
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă.
Pui făina cu praful de copt şi untul şi amesteci până când obţii o consistenţă sfărâmicioasă. Adaugi zahărul, ouăle, laptele şi omogenizezi. Torni compoziţia în tavă şi o ţii la cuptor până când trece testul scobitorii, apoi o scoţi şi o laşi la răcit.
Pentru glazură, topeşti untul în lapte, adaugi zahărul pudră şi cacaua, apoi omogenizezi.
Tai prăjitura în cuburi egale şi torni glazura peste ele. La final dai fiecare cub prin fulgi de nucă de cocos.
Sursa foto: http://www.loveateverybite.com