Pricomigdale umplute

După torturi cu tot felul de creme şi umpluturi, a venit vremea unui desert mai uşor.
Ingrediente (15 bucăţi)
130 g migdale măcinate 200 g zahăr pudră 4 albuşuri 50 g zahăr 1 lingură pudră de cacao
75 ml lapte
100 g ciocolată neagră
50 g unt
Mod de preparare
Pentru umplutură, torni laptele fiert peste ciocolata sfărâmată şi amesteci până se topeşte. Adaugi untul tăiat cubuleţe şi dai crema la rece. Cerni pudra de cacao cu zahărul pudră şi le amesteci cu migdalele măcinate. Separat baţi albuşurile spumă, iar spre final adaugi zahărul. Încorporezi ingredientele uscate în compoziţia de albuşuri, amestecând cu grijă. Aluatul obţinut îl pui într-un poş şi, pe o tavă în care ai întins hârtie de copt, formezi mici emisfere. Le dai la cuptorul preîncălzit 2 minute, apoi reduci temperatura şi le mai laşi să se coacă încă 7 minute. Scoţi tava din cuptor, laşi pricomigdalele să se răcească, apoi le umpli, două câte două, cu crema de ciocolată.