Pui cu ciuperci la tigaie

pui cu ciuperci jpeg

Pulpele de pui se pregătesc uşor, iar în combinaţie cu un sos de ciuperci care le oferă un plus de savoare, se transformă într-un adevărat deliciu.

De ce ai nevoie pentru a pregăti pui cu ciuperci

650 g pulpe de pui

2 linguri de unt

1 lingură ulei de măsline

frunze de cimbru, după gust

450 g ciuperci champignon, feliate

vin alb, opţional

60 ml supă de pui

pătrunjel, după gust

sare, după gust

piper, după gust

Cum pregăteşti puiul cu ciuperci

Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Într-o tigaie, încălzeşti 1 lingură de unt şi uleiul şi rumeneşti carnea pe ambele părţi, până îşi schimbă culoarea şi devine crocantă. Dai deoparte.

În aceeaşi tigaie, căleşti ciupercile şi cimbrul în restul de unt. Adaugi supa, vin şi aşezi pulpele de pui peste sosul format. Laşi pe foc aproximativ 10 minute sau până ce zeama scade la jumătate. Serveşti cu pătrunjel tocat.

Sursa http://rasamalaysia.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg