Pui cu fenicul

Ingrediente
2 linguri de ulei
1 fenicul mare tăiat felii
2 linguriţe de rozmarin uscat
½ linguriţă de sare
250 ml supă de pui
4 bucăţi de carne de pui
¼ de linguriţă de piper proaspăt măcinat
2 căţei de usturoi mărunţiţi
2 linguriţe de pătrunjel tocat fin
Mod de preparare
Într-o tigaie neaderentă pui uleiul şi dai la foc mic. Adaugi feliile de fenicul, o linguriţă de rozmarin şi jumătate din cantitatea de sare. Laşi până ce feniculul devine brun-auriu, aproximativ 12 minute. Apoi, torni supa de pui şi dai focul mic. Laşi 3 minute. Scoţi feniculul şi verşi lichidul într-un alt vas.
În aceeaşi tigaie pui puţin ulei şi o dai la foc moderat. Asezonezi puiul cu restul de sare şi jumătate din cantitatea de piper. Pui carnea în tigaie şi laşi pe foc câte 5 minute pe fiecare parte. Adaugi usturoiul , feniculul şi zeama în care a fiert acesta. Acoperi şi laşi să fiarbă. La final adaugi pătrunjelul.