Pui cu roşii

Pui cu sos de rosii jpeg

Ne place carnea de pui în diverse combinaţii. Aşa că profităm de fiecare ocazie.

Ingrediente 2 linguri unt 1 lingură ulei 4-5 roşii 1 pui sare piper 1 ceapă 3-4 căţei usturoi 1 linguriţă făină 1 legătură pătrunjel

Mod de preparare

Speli, porţionezi puiul, îl usuci, îl dai cu sare şi piper şi îl ţii la rece 30 de minute. Topeşti untul, adaugi uleiul şi rumeneşti bucăţile de carne, apoi le laşi deoparte. În aceeaşi tigaie căleşti ceapa mărunţită, presari un praf de sare şi unul de piper, pui usturoiul, apoi roşiile date prin răzătoare şi amestecate cu făina. Laşi 10 minute şi adaugi bucăţile de pui, apoi dai vasul la cuptor şi îl laşi până când scade sosul. Serveşti cu pătrunjel tăiat fin.