Pui cu roşii

Pui cu sos de rosii jpeg

Ne place carnea de pui în diverse combinaţii. Aşa că profităm de fiecare ocazie.

Ingrediente 2 linguri unt 1 lingură ulei 4-5 roşii 1 pui sare piper 1 ceapă 3-4 căţei usturoi 1 linguriţă făină 1 legătură pătrunjel

Mod de preparare

Speli, porţionezi puiul, îl usuci, îl dai cu sare şi piper şi îl ţii la rece 30 de minute. Topeşti untul, adaugi uleiul şi rumeneşti bucăţile de carne, apoi le laşi deoparte. În aceeaşi tigaie căleşti ceapa mărunţită, presari un praf de sare şi unul de piper, pui usturoiul, apoi roşiile date prin răzătoare şi amestecate cu făina. Laşi 10 minute şi adaugi bucăţile de pui, apoi dai vasul la cuptor şi îl laşi până când scade sosul. Serveşti cu pătrunjel tăiat fin.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg