Pui cu sos de smântână la cuptor

Te ispitim cu cea mai bună reţetă de pui cu sos cremos de smântână la cuptor. Vrei să o încerci?
De ce ai nevoie pentru pui cu sos de smântână la cuptor
1 kg ciocănele de pui
50 ml ulei
1 ceapă
3 căţei de usturoi
100 ml suc de roşii
100 ml lapte
100 g smântână
200 ml supă de pui
1 linguriţă pudră de ardei afumată
piper
păstrunjel
sare
Cum se prepară puiul cu sos de smântână la cuptor
Dai drumul la cuptor. Asezonezi ciocănelele cu sare şi piper după gust. Încingi uleiul şi căleşti ciocănelele. Scoţi puiul şi aşezi în loc ceapa tocată, adaugi smântână, laptele, sucul de roşii, pudra de ardei, pătrunjelul, supa şi sare şi piper după gust. După 5 minute dai deoparte. Pui puiul într-o tavă, torni deasupra sosul şi dai totul la cuptor 40-50 de minute.
Sursa http://www.africanbites.com/