Pui cu spanac şi smântână

Spanacul poate fi adăugat şi în sosuri, cum este cel de smântână. Aşa vei prepara una dintre cele mai bune reţete cu carne de pui.
De ce ai nevoie pentru pui cu spanac şi smântână
1 lingură ulei
sare
piper
2 piepţi de pui
1 căţel de usturoi
200 ml supă de pui
150 g smântână, pentru gătit
50 g roşii uscate
50 g parmezan
500 g spanac
Cum se prepară puiul cu sos de smântână şi spanac
Încingi uleiul şi căleşti pieptul de pui feliat, câte 4 minute pe fiecare parte, apoi îl scoţi şi-l dai deoparte. Pui în tigaie usturoiul întreg şi laşi 30 de secunde să îşi lase aroma. Adaugi supa, smântâna, roşiile uscate tocate şi parmezanul. Acoperi şi laşi să dea câteva clocote, apoi aşezi la loc pieptul de pui. După ce carnea s-a pătruns, pui spanacul tocat şi asezonezi cu sare şi piper după gust. Mai ţii pe foc 4-5 minute.
Sursa http://theblondcook.com