Pui cu spanac şi smântână

pui cu smantana si spanac jpeg

Spanacul poate fi adăugat şi în sosuri, cum este cel de smântână. Aşa vei prepara una dintre cele mai bune reţete cu carne de pui.

De ce ai nevoie pentru pui cu spanac şi smântână

1 lingură ulei

sare

piper

2 piepţi de pui

1 căţel de usturoi

200 ml supă de pui

150 g smântână, pentru gătit

50 g roşii uscate

50 g parmezan

500 g spanac

Cum se prepară puiul cu sos de smântână şi spanac

Încingi uleiul şi căleşti pieptul de pui feliat, câte 4 minute pe fiecare parte, apoi îl scoţi şi-l dai deoparte. Pui în tigaie usturoiul întreg şi laşi 30 de secunde să îşi lase aroma. Adaugi supa, smântâna, roşiile uscate tocate şi parmezanul. Acoperi şi laşi să dea câteva clocote, apoi aşezi la loc pieptul de pui. După ce carnea s-a pătruns, pui spanacul tocat şi asezonezi cu sare şi piper după gust. Mai ţii pe foc 4-5 minute.

Sursa http://theblondcook.com

http://theblondcook.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg