Pui în crustă de usturoi cu orez şi legume

Apetisant şi săţios, puiul în crustă de usturoi va strânge toată familia în jurul mesei.
Ingrediente
50 ml ulei 2 căţei de usturoi, zdrobiţi 50 g pesmet 50 g parmezan ras 4 bucăţi piept de pui 200 g orez fiert legume fierte, după gust sare piper
Mod de preparare – Pui în crustă de usturoi
Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Căleşti usturoiul în puţin ulei 1-2 minute. Adaugi sare şi piper, după gust. Într-un bol, amesteci pesmetul cu parmezanul. Treci bucăţile de pui prin usturoi, apoi prin compoziţia cu pesmet până când sunt acoperite în totalitate. Potriveşti de gust cu sare şi piper.
Le aşezi într-o tavă şi le dai la cuptor aproximativ 30 de minute. Serveşti cu orez şi legume.
Sursa http://allrecipes.com