Pui în sos cremos

pui sos cremos ceapa verde jpeg

Trebuie să recunoaştem că cele mai bune feluri de mâncare sunt şi cele mai simple. Este şi cazul acestei reţete de pui în sos cremos pentru care ai nevoie de doar cinci ingrediente.

Ingrediente pentru pui în sos cremos

2 linguri unt 4 bucăţi de piept de pui dezosat şi fără pieliţă, tăiate în jumătate 1 fir ceapă verde 230 g smântână sare, după gust

Mod de preparare pentru pui în sos cremos

Încinge o tigaie la flacar medie. Pune untul la topit în tigaie şi când s-a topit, pune bucăţile de pui. Dă focul mai încet, acoperă şi lasă să bolborosească 10 minute. În acest timp, toacă ceapa verde. Întoarce bucăţile de pui pe partea cealaltă, acoperi cu capac şi mai laşi 10 minute. Timpul de preparare depinde foarte mult de cât de groasă este bucata de carne. Adaugă ceapa verde tocată. Amesteci şi laşi 1-2 minute. Opreşti focul. Adaugă sare şi smântâna. Amesteci bine. Acoperi cu capac şi laşi deoparte 5 minute. Amesteci bine înainte să serveşti.

sursa: http://www.lowcarbsosimple.com/