Pui în sos cremos de ceapă

Gustos şi uşor de preparat, puiul în sos cremos de ceapă va fi apreciat de întreaga familie.
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui ½ linguriţă usturoi pudră 1 lingură ulei 100 g ceapă tocată 2 linguri unt ½ linguriţă cimbru fulgi de ardei iute, după gust 1 linguriţă zahăr 2 linguriţe oţet 120 ml supă de pui 100 g smântână pătrunjel, după gust sare piper
Mod de preparare – Pui în sos cremos de ceapă
Condimentezi puiul cu usturoiul pudră, sare şi piper, după gust. Îl rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei, 4-5 minute pe fiecare parte. Scoţi pe o farfurie.
Căleşti ceapa în untul topit 12-15 minute, până se caramelizează. Amesteci constant. Adaugi pe parcurs cimbrul, fulgii de ardei iute, zahărul şi oţetul. Torni treptat supa de pui, amesteci 2-3 minute, apoi încorporezi smântâna.
Laşi să clocotească uşor apoi combini cu puiul. Serveşti cu pătrunjel tocat.