Pui în sos cremos de usturoi şi busuioc

pui in sos jpeg

O reţetă apetisantă de primăvară, pieptul de pui în sos cremos de usturoi şi busuioc nu va rezista prea mult în farfurie.

Ingrediente

1 lingură unt 1 lingură ulei 4 bucăţi piept de pui 2 căţei de usturoi, pisaţi 1 linguriţă oregano sare piper

Pentru sos

1 lingură unt

1 lingură ulei

1 linguriţă usturoi pisat

1 ½ lingură făină

450 ml lapte

1 mână busuioc, tocat

sare

piper

Mod de preparare – Piept de pui în sos cremos de usturoi şi busuioc

Amesteci bucăţile de piept de pui cu usturoiul, oregano, sare şi piper, după gust. Dai deoparte 10 minute. Încingi uleiul împreună cu untul într-o tigaie. Rumeneşti puiul 4-5 minute pe fiecare parte. Scoţi pe o farfurie.

Pentru sos, căleşti usturoiul în ulei şi unt 1-2 minute. Adaugi treptat făina şi amesteci cu laptele până ce sosul începe să se îngroaşe. Laşi să clocotească uşor 2-3 minute, apoi adaugi busuiocul, sare şi piper, după gust.Întorci puiul în tigaie şi îl mai ţii pe foc 2-3 minute.

Sursa https://therecipecritic.com

https://therecipecritic.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg