Pui în sos de lămâie şi usturoi la cuptor

pui in sos de lamaie jpeg

O tavă de pui la cuptor esti numai bună când trebuie să pregăteşti o masă gustoasă pentru întreaga familie. Adaugă-i un sos de lamâie şi usturoi, pentru o savoare deosebită.

Ingrediente –Pui în sos de lămâie şi usturoi

1 kg carne de pui, pulpe, piept sau ciocănele

60 ml ulei

80 ml vin alb

2 lămâi

8-10 căţei de usturoi

1-2 linguri cimbru

sare

piper

Mod de preparare – Pui în sos de lămâie şi usturoi

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Amesteci într-un bol vinul, uleiul şi cimbrul. Torni într-un vas termorezistent sau într-o tavă. Condimentezi bucăţile de pui cu sare şi piper, după gust. Aranjezi lângă ele feliile de lămâie şi usturoiul.

Dai la cuptor 30-40 de minute, până se rumeneşte carnea. Laşi la răcit 10 minute înainte de a scoate din tavă. Serveşti imediat.

Sursa http://12tomatoes.com

http://12tomatoes.com