Pui în sos de roşii şi busuioc
Un preparat foarte gustos, puiul în sos de roşii şi busuioc este numai bun pentru masa de prânz sau cină.
Ingrediente
450 g piept de pui
50 ml ulei
5-6 roşii feliate
3 căţei de usturoi, zdrobiţi
1 legătură de busuioc proaspăt, tocat
60 g unt
sare
piper
Mod de preparare - Pui în sos de roşii şi busuioc
Baţi bucăţile de carne uşor, ca pentru şniţele. Le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Într-o tigaie, rumeneşti puiul în uleiul încins, pe fiecare parte, până când îşi schimbă culoarea, apoi scoţi pe o farfurie.
Căleşti usturoiul 1-2 minute, apoi adaugi roşiile şi untul. Amesteci până când tot untul se topeşte şi obţii un sos gros. Combini cu frunzele de busuioc. Serveşti puiul cu sosul de tomate şi busuioc.
Sursa https://pinchofyum.com