Pui la ceaun cu bere

pui bere jpeg

Carnea de pui este gustoasă şi se găteşte repede, fiind numai bună pentru preparatele gătite în scurt timp. Berea frăgezeşte carnea, astfel încât aceasta şi se va topi în gură. Te-am convins să prepari un pui la ceaun cu bere?

De ce ai nevoie pentru pui la ceaun cu bere

6 pulpe de pui dezosate

500 ml bere neagră

sare

piper

boia dulce

cimbru

4 linguri ulei

Cum se prepară pui la ceaun cu bere

Tai puiul bucăţi şi asezonezi cu sare şi piper după gust. La final adaugi boia dulce şi cimbru după gust, împreună cu două linguri de ulei. Aşezi puiul în ceaun, împreună cu restul de ulei şi-l rumeneşti pe toate părţile 7-8 minute. Torni berea şi laşi puiul să se înăbuşe, până scade lichidul şi se transformă în sos. Serveşti puiul cu orice garnitură doreşti.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg