Pui picant în stil mexican

Chicken Marsala 600x454 jpeg

Explorează bucătăria mexicană cu această reţetă de pui picant, care îţi va fascina papilele gustative.

Ingrediente

450g piept de pui ¼ cană făină ¼ linguriţă sare ¼ linguriţă piper ½ linguriţă oregano uscat 2 linguri ulei de măsline 250g ciuperci ¾ cană vin 1 ceapă mică, tocată 2 ardei iuţi, tocaţi şi fără seminţe

Mod de preparare

Pune pieptul de pui într-o pungă de plastic împreună cu făina, sarea, piperul şi oregano. Agită punga, pentru ca pieptul de pui să fie acoperit de toate aceste ingrediente. Într-o tigaie, pune ulei de măsline la încins la foc mediu. Pune pieptul de pui în tigaie şi prăjeşte-l până este complet făcut. Întoarce-l pe ambele părţi pentru a se găti. Adaugă ciupercile în tigaie.

Toarnă vinul peste pui. Pune un capac peste tigaie, şi lasă totul la fiert pentru 10 minute. Întoarce puiul pe ambele părţi pentru a fi acoperit de acest sos. Adaugă ceapa şi ardeiul iute. Serveşte.

Sursa: http://brooklynfarmgirl.com