Pui ţărănesc cu ceapă la cuptor

pui taranesc jpeg

Puiul are întotdeauna gust mai pun când este preparat întreg. Iar dacă îl aşezi pe un pat de ceapă, vei obţine cel mai bun pui la cuptor.

De ce ai nevoie pentru pui ţărănesc cu ceapă la cuptor

1 pui

1 căpăţână usturoi

2 cepe

1 lămâie

sare

piper

3 linguri ulei

Cum se prepară puiul ţărănesc cu ceapă la cuptor

Dai drumul la cuptor. Îndepărtezi uşor pielea de pe pui, fără însă să o dai jos de pe carne şi aşezonezi puiul, pe sub piele, cu sare şi piper. Îl ungi pe deasupra pielii cu ulei şi condimentezi din nou cu sare şi piper.

Taie cepele şi lămâia bucăţi şi le aşezi într-o tavă. Pui deasupra puiul întreg şi aşezi în pui jumătate de căpăţâna de usturoi. O aşezi în tavă pe restul. Acoperi cu folie şi dai la cuptor aprozimativ o oră. Îndepărtezi folia şi mai ţii puiul până când se rumeneşte şi furculiţa intră cu uşurinţă în carne.

Sursa http://www.forageddish.com

http://www.forageddish.com



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg