Pulpă de miel cu lămâie şi rozmarin
Vă recomandăm o nouă reţetă cu pulpa de miel cu lamâie şi rozmarin, perfectă pentru masa de Paşte.
Ingrediente:
coaja şi zeama de la 2 lămâi un căţel de usturoi pisat 2 linguri de rozmarin o jumătate de cană de ulei de măsline o pulpă de miel sare piper negru măcinat 1 kg de cartofi
Mod de preparare:
Într-un bol, amestecaţi coaja şi zeama de lămâie, usturoiul şi rozmarinul. Turnaţi uleiul de măsline. Asezonaţi pulpa de miel cu sare şi piper şi puneţi-o într-o pungă împreună cu sosul marinat. Se lasă la rece timp de o oră.
Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Fierbeţi cartofii. Scoateţi mielul de la marinat, aşezaţi-l pe o farfurie şi asezonaţi-l cu sare şi piper. Turnaţi sosul marinat într-o tavă împreună cu cartofii fierţi şi carnea de miel în centru.
Se lasă pulpa de miel cu lamâie şi rozmarin la cuptor circa o oră şi jumătate. Serviţi pulpa de miel cu lamâie şi rozmarin imediat ce este gata.
Sursa: marthastewart.com