Pulpă de miel cu măsline şi cartofi
Bucuraţi-vă de o masă delicioasă în familie alături de acest preparat cu pulpă de miel cu măsline şi cartofi.
Ingrediente:
1 kg de cartofi mai mici tăiaţi pe jumătate 3 căţei de usturoi pisaţi o lingură de coajă rasă de lămâie 2 linguri de zeamă de lămâie o linguriţă de rozmarin sare piper negru măcinat 4 linguri de făină 3 sferturi de cană de supă de pui un kg de pulpă de miel 2 linguri de ulei de măsline o jumătate de cană de vin alb o cană de măsline verzi tăiate pe jumătate
Mod de preparare:
Amestecaţi cartofii, usturoiul, coaja de lămâie şi rozmarinul. Asezonaţi cu sare şi piper.
Într-un bol mic, amestecaţi făina şi supa de pui. Lăsaţi-o la fiert, pe foc mic. Puneţi 3 linguri de făină într-o farfurie. Asezonaţi
cu sare şi piper, apoi daţi-le prin făină. Încingeţi ulei într-o tigaie şi prăjiţi carnea de miel, timp de 10 minute, până capătă o culoare maronie. Transferaţi apoi pulpele de miel într-o oală, adăugaţi măslinele, vinul şi supa de pui şi lăsaţi recipientul pe foc circa 3 ore şi jumătate. Scoateţi puiul şi măslinele din acest sos şi aşezaţi-le pe farfurie. Garnisiţi
cu măsline şi cartofi cu usturoi şi rozmarin.
Sursa: marthastewart.com