Pulpă de porc cu mango

Am încercat această combinaţie mai demult şi ne-a plăcut foarte mult, motiv pentru care vă dezvăluim şi vouă reţeta.
Ingrediente
400 g pulpă de porc
1 mango bine copt
2 linguri iaurt
½ lămâie
4 linguri vin alb
150 ml supă de legume
oregano uscat
300 g ciuperci
50 ml ulei de măsline
sare
piper
Mod de preparare
Cureţi fructul de mango de coajă, îl împarţi în două şi îndepărtezi sâmburele. Presezi jumătate de fruct pentru a fa ce un piure, iar cealaltă jumătate o tai felii subţiri.
Pulpa de porc o tai felii ca pentru şniţele, le presari cu sare, piper şi oregano uscat şi laşi la rece 20 de minute pentru a se condimenta. Tapetezi o tavă (de chec) cu feliile de carne, la mijloc pui piureul de mango şi feliile de mango, adaugi iaurtul, zeama de lămâie, strângi marginile ca pentru o ruladă. Adaugi supa de legume şi vinul, apoi pui tava la cuptor pentru aproximativ 40 de minute. Separat prepari soteul de ciuperci, călind ciupercile feliate în unt. Le aduci alături de carne.