Pulpă de porc cu mirodenii

pulpa de porc cu condimente jpeg

Este una dintre cele mai simple şi mai bune fripturi pe care le poţi prepara. Este de ajuns să marinezi carnea în acest amestec de condimente şi friptura va avea un gust deosebit.

De ce ai nevoie pentru pulpă de porc cu mirodenii

1,5 kg pulpă de porc

1 lingură sare grunjoasă

1 lingură piper

4 căţei de usturoi

1 linguriţă cimbru

1 linguriţă rozmarin tocat

1 linguriţă boabe de muştar

1 linguriţă boia de ardei afumată

1 linguriţă coriandru

250 ml vin roşu

Cum se prepară pulpa de porc cu mirodenii

Amesteci toate condimentele şi freci bine carnea cu această marinată. O laşi peşte noapte în frigider, într-o pungă. Dai drumul la cuptor, pui carnea în tavă, torni vinul, acoperi tava cu hârtie de copt şi ţii carnea la cuptor până când furculiţa intră cu uşurinţă în ea. Dai folia la o parte şi mai ţii friptura la cuptor până când se rumeneşte.

Sursa http://www.fromourhideaway.com/

http://www.fromourhideaway.com/