Pulpă de vită la grătar cu sos de muştar

Grătarul! Acest aliat al nostru în zilele de vară! Carnea şi legumele pot fi foarte uşor preparate astfel! Şi sunt şi foarte gustoase!
Ingrediente
400-500 g carne
Pentru marinată 100 ml vin roşu ulei 3 căţei usturoi sare piper
1 lingură făină
1 lingură ulei
1 vârf de unt
3 linguri muştar
3 linguri boabe de muştar
200 ml bere blondă
2 linguriţe oţet
1 linguriţă zahăr brun
sare
piper
Mod de preparare
Tai carnea în 2 fileuri, le baţi, apoi le presari cu sare şi piper. Pui carnea într-un vas, o ungi pe ambele părţi cu ulei, adaugi usturoiul pisat şi vinul roşu. Laşi să se marineze 3-4 ore. Carnea, ţinută la temperatura camerei, o pui pe un grătar încins şi o laşi 3-5 minute, pe fiecare parte. Pentru sosul de muştar încălzeşti uleiul, adaugi untul şi aştepţi să se topească, apoi torni în ploaie făina şi amesteci încet, până capătă o nuanţă aurie. Încorporezi muştarul şi berea, mai laşi pe foc câteva minute. Pui la sfârşit oţetul, zahărul şi boabele de muştar, condimentezi şi dai deoparte.