Pulpe de pui cu cartofi

Când nu ai timp la dispoziţie să pregăteşti masa, pulpele de pui cu cartofi sunt o alegere rapidă şi foarte gustoasă.
Ingrediente ● 4 pulpe superioare de pui ● 4 cartofi ● 4 roşii ● 4 linguri ulei ● 4 căţei de usturoi ● sare grunjoasă ● 100 ml vin alb ● 100 ml apă ● piper ● cimbru
Mod de preparare - Pulpe de pui cu cartofi
Cureţi cartofii, îi tai cubuleţe şi pisezi căţeii de usturoi. Amesteci pulpele de pui cu cartofii, roşiile tăiate jumătăţi, căţeii de usturoi, uleiul, sare, piper şi cimbru, după gust. Aşezi ingredientele într-o tavă, torni apa, vinul, apoi dai la cuptor.
Laşi până când scade sosul şi cartofii s-au rumenit. Întorci carnea la jumătatea timpului, pentru a se pătrunde uniform.