Pulpe de pui cu cartofi şi 40 de căţei de usturoi

Cine ar refuza o bunătate de pulpe de pui rumenite cu mult usturoi şi cartofi? Încearcă şi tu această reţetă simplă.
Ingrediente
4 linguri ulei 5-6 pulpe de pui 40 de căţei de usturoi, curăţaţi 2 linguriţe oregano uscat 2 linguriţe cimbru uscat 250 ml vin alb 250 ml supă de pui sau apă 1-2 cartofi, feliaţi sare piper
Mod de preparare – Pulpe de pui cu cartofi şi usturoi
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Presari carnea cu sare şi piper, după gust. O rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei, 4-5 minute pe fiecare parte. Scoţi pe o farfurie. Căleşti căţeii de usturoi aproximativ 3 minute sau până când încep să îşi schimbe culoarea. Adaugi oregano şi cimbru. Torni jumătate din cantitatea de vin, amesteci 2-3 minute, apoi zdrobeşti câţiva căţei de usturoi cu ajutorul unei furculiţe.
Adaugi supa de pui şi laşi să dea în clocot uşor. Amesteci cu cartofii, sare şi piper, după gust. Aşezi pulpele de pui în tigaie, acoperi cu un capac, apoi dai la cuptor pentru 1 oră, 1 oră şi jumătate. Scoţi tava din cuptor, torni restul de vin şi mai dai pe foc 3-4 minute, ca să obţii un sos gustos. Serveşti imediat.