Pulpe de pui cu cartofi şi broccoli la cuptor

Un preparat sănătos şi gustos, pulpele de pui cu cartofi şi broccoli te vor cuceri cu aroma lor, chiar înainte de a le scoate din cuptor.
Ingrediente
4 pulpe de pui 4 cartofi, curăţaţi şi feliaţi 1 broccoli 1 lingură pătrunjel tocat seminţe de susan, opţional sare piper
100 ml sos de soia
100 g miere
3 căţei de usturoi, zdrobiţi
1 linguriţă busuioc
½ linguriţă oregano
boia, după gust
1 linguriţă mix de condimente
sare
piper
Mod de preparare – Pulpe de pui cu cartofi şi broccoli
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Amesteci toate ingredientele pentru sos într-un bol. Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie 3-4 minute, pe fiecare parte.
Aranjezi cartofii într-o tavă, alături de carne. Stropeşti cu jumătate din sos. Dai la cuptor 30 de minute. Adaugi bucheţelele de broccoli, restul de sos şi mai ţii în cuptor aproximativ 15 minute. Serveşti cu pătrunjel şi seminţe de susan.