Pulpe de pui cu lămâie la grătar
Pulpele de pui cu lămâie la grătar sunt atât de bune încât îţi vor lăsa gura apă. Trebuie să le încerci şi tu.
Ingrediente
900 g pulpe de pui 50 ml ulei 3 căţei de usturoi, zdrobiţi 2 linguri rozmarin 2 linguri cimbru zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie felii de lămâie sare piper
Mod de preparare - Pulpe de pui cu lămâie la grătar
Într-un bol, amesteci uleiul cu usturoiul, rozmarinul, cimbrul, zeama şi coaja rasă de lămâie. Combini cu pulpele de pui şi laşi la marinat 1 oră.
Condimentezi carnea cu sare şi piper, după gust. O rumeneşti pe grătarul încins 6-8 minute, pe fiecare parte, alături de felii de lămâie. Serveşti imediat.
Sursa http://lovegrowswild.com