Pulpe de pui cu legume

Cititorii noştri se întrec în a ne trimite reţete care mai de care mai gustoase, aşa cum estea aceasta trimisă la redcaţie de Maria din Bucureşti.
Ingrediente (4 porţii)
4 ardei mari
1 kg cartofi
4 roşii mari
1 ceapă
1/2 kg morcovi
1 căpăţână mică de usturoi
100 ml ulei
6 pulpe de pui
pătrunjel verde
piper
sare
Mod de preparare: Speli şi cureţi legumele. Cartofii şi morcovii îi tai rondele, iar ardeii, ceapa şi roşiile, felii. Într-o tavă mai mare, aşezi folia de aluminiu, pui un strat de morcovi, unul de cartofi şi condimentezi cu sare, piper, usturoiul tăiat bucăţele şi frunze de pătrunjel. Aşezi apoi un strat de ardei, ceapă şi roşii. Pui carnea, condimentezi cu sare, piper şi presari pătrunjel verde. Stropeşti cu ulei, acoperi cu folie de aluminiu şi introduci tava la cuptor pentru circa o oră. Scoţi tava, înlături folia şi mai laşi 15 minute să se rumenească.