Pulpe de pui în crustă crocantă

O reţetă foarte simplă şi gutoasă pe care o poţi asorta cu orice fel de garnitură îţi este pe plac. Am pregătit pentru voi azi o reţetă de pulpe de pui în crustă crocantă, cu fulgi de porumb, care sigur va fi pe gustul oricui.
Pulpe de pui în crustă crocantă - Ingrediente (6 porţii)
1 kg pulpe de pui ulei piper sare 1 linguriţă usturoi zdrobit 4 ouă 3 căni fulgi de porumb 2 căni făină
Pulpe de pui în crustă crocantă - Mod de preparare
Speli bucăţile de pui, le pui la fiert şi le ţii până când nu mai lasă spumă. Scoţi şi le laşi la răcit. Le usuci, le dai prin sare şi piper, după gust. Baţi ouăle într-un bol cu sare, piper şi usturoi. Într-o farfurie întinsă verşi din cantitatea de făină, iar în alta din cea de fulgi de porumb.
Încingi uleiul într-o tigaie. Treci fiecare bucată de pui, mai întâi prin făină, apoi prin ou şi, la final, prin fulgii de porumb şi le prăjeşti în baie de ulei.
Serveşti puiul cald cu orice garnitură vrei sau cu un sos iute.