Pulpe de pui în sos de usturoi

pulpe de pui in sos de usturoi jpeg

Un preparat apetisant care va fi pe placul întregii familii, pulpele de pui în sos de usturoi sunt alegerea ideală pentru masa de prânz sau cină.

Ingrediente

3 linguri ulei

900 g pulpe de pui

1 căpăţână de usturoi

240 ml vin alb

3 linguri pătrunjel tocat

1 crenguţă rozmarin

sare

piper

Mod de preparare – Pulpe de pui în sos de usturoi

Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, aproximativ 4 minute, pe fiecare parte. Transferi pe o farfurie.

Căleşti căţeii de usturoi feliaţi în jumătate în jur de 3 minute, amestecând continuu. Torni vinul în tigaie, apoi adaugi pătrunjelul şi rozmarinul. Combini cu puiul, acoperi cu un capac şi mai ţii pe foc 20 de minute, întorcând carnea la jumătatea timpului. Serveşti imediat.

Sursa https://diethood.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg