Pulpe de pui în sos de usturoi
Un preparat apetisant care va fi pe placul întregii familii, pulpele de pui în sos de usturoi sunt alegerea ideală pentru masa de prânz sau cină.
Ingrediente
3 linguri ulei
900 g pulpe de pui
1 căpăţână de usturoi
240 ml vin alb
3 linguri pătrunjel tocat
1 crenguţă rozmarin
sare
piper
Mod de preparare – Pulpe de pui în sos de usturoi
Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, aproximativ 4 minute, pe fiecare parte. Transferi pe o farfurie.
Căleşti căţeii de usturoi feliaţi în jumătate în jur de 3 minute, amestecând continuu. Torni vinul în tigaie, apoi adaugi pătrunjelul şi rozmarinul. Combini cu puiul, acoperi cu un capac şi mai ţii pe foc 20 de minute, întorcând carnea la jumătatea timpului. Serveşti imediat.
Sursa https://diethood.com