Pulpe de pui la cuptor

Când nu mai ştii ce să găteşti, încearcă aceste pulpe de pui la cuptor. Vei găsi inspiraţia de care ai nevoie pentru un fel de mâncare delicios, care va deveni apoi preferatul tău.
Ingrediente
4 pulpe de pui 4 felii şuncă 150 g măsline feliate 3-4 linguri ulei 300 ml supă de pui sare piper pătrunjel 2 ceapă verde
Preparare
Speli pulpele, le dai cu sare şi le laşi la frigider cel puţin 30 de minute. Le speli, le usuci şi înfăşori fiecare pulpă superioară în câte o felie de şuncă. Aşezi pulpele într-o tavă, le stropeşti cu uleiul, torni supa de pui şi le dai la cuptorul încins. Din când în când le mai stropeşti cu sosul din tavă. Când sunt aproape gata adaugi măslinele, guşti şi, dacă e cazul, potriveşti de sare şi piper. Le mai ţii încă 10 minute să se combine aromele şi le serveşti presărate cu pătrunjel şi cu foi de ceapă verde tăiate fin.
Foto: Profimedia
Pulpe de curcan cu pere în vin rose
Pulpe de curcan cu pere în vin rose
Pulpe de pui cu legume la tavă, un preparat simplu şi gustos
Pulpe de pui cu legume la tavă, un preparat simplu şi gustos
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor. Care sunt ingredientele care dau savoare
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor. Care sunt ingredientele care dau savoare