Pulpe de pui la cuptor cu sos de muştar

pulpe de pui la cuptor cu sos de mustar jpeg

Busuiocul, pe care îl puteţi folosi din plin la prepararea cestei reţete de pulpe de pui la cuptor cu sos de muştar, este o sursă execelntă de vitamina K. Aceasta deţine un rol important în coagularea sângelui, în metabolismul muscular şi în cel osos. Pentru aceste pulpe de pui la cuptor cu sos de muştar foloseşte busuioc proaspăt.

Pulpe de pui la cuptor cu sos de muştar - Ingrediente (4 porţii)

4 ciocănele de pui 4 linguri ulei 2 linguri muştar 5 căţei usturoi busuioc proaspăt sare piper

Pulpe de pui la cuptor cu sos de muştar - Mod de preparare

Speli carnea şi o tamponezi cu hârtie absorbantă pentru a elimina surplusul de apă. Pisezi usturoiul şi îl amesteci cu puţină sare, piper şi ulei. Amesteci la fel ca la maioneză. Încorporezi apoi muştarul şi busuiocul spălat şi tocat.

Aşezi ciocănelele de pui într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei. Torni sosul de muştar peste ele. Încingi cuptorul. Acoperi vasul cu o folie de aluminiu. Laşi la copt 40-45 de minute. Cu 10 minute înainte de a le scoate, dai la o parte folia şi le laşi să se rumenească. Le serveşti calde, împreună cu garnitură de orez sau de cartofi. Opţional, poţi presăra deasupra frunze proaspete de busuioc.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg