Pulpe de pui umplute

Carp Rolls jpeg

Chiar dacă par sofisticate, reţetele pe care ţi le propunem sunt uşor de preparat. Încearcă şi tu pulpele de pui umplute, pe care poţi să le serveşti cu un vin bun.

Ingrediente 4 pulpe inferioare de pui 4 castraveţi muraţi 4 crenvursti 2 ouă fierte moi 500 g cartofi 400 g morcovi 4 felii şuncă piper ulei de floarea-soarelui sare felii de lămâie, după gust

Mod de preparare - Pulpe de pui umplute

Scoţi cu grijă oasele pulpelor, întinzi carnea, o dai cu sare şi piper, după gust şi o pui la rece 30 de minute. Aşezi pe fiecare bucată de carne câte o felie de şuncă, o jumătate de ou, câte uncrenvurst şi câte un castravete.

Între timp, speli cartofii şi morcovii, îi fierbi în apă cu sare. Rulezi fiecare bucată de carne, le prinzi cu scobitori, le treci prin făină şi le prăjeşti până devin uşor aurii în ulei. Le răstorni într-o tavă şi le mai dai la cuptor o oră. Serveşti pulpele umplute alături de garnitura de cartofi cu morcovi şi, dacă vrei, feliuţe de lămâie.