Pulpe de raţă cu piure de mazăre

pulpe de rata la cuptor jpeg

Un fel de mâncare special, pentru răsfăţul întregii familii.

Ingrediente (2 porţii)

2 pulpe de raţă sare 1 lingură cimbru uscat 4-5 căţei de usturoi 200 g unt 400 g mazăre 400 ml lapte 400 ml apă 1 lingură unt, pentru piure

Mod de preparare

Sărezi pulpele după gust, presari cimbru, le ungi cu unt, iar restul îl pui în tavă împreună cu căţeii de usturoi. Ţii pulpele la cuptor până ce furculiţa intră cu uşurinţă în carne. Fierbi mazărea în lapte şi apă, o scurgi, o pasezi cu puţin lichid în care a fiert şi sare după gust. La final adaugi untul şi amesteci. Pentru ca piureul să fie cât mai fin, îl poţi trece printr-o sită. Serveşti pulpele cu piure.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg