Quiche cu cârnaţi

Această reţetă de inspiraţie franţuzească este perfectă pentru micul dejun sau de ce nu, drept gustare la serviciu.
De ce ai nevoie pentru quiche cu cârnaţi
400 g făină
½ lingură sare
½ lingură pudră de usturoi
½ lingură oregano
¼ lingură rozmarin tocat
½ lingură frunze de busuioc tocate
120 g unt rece
150 g brânză tare
¼ cană apă rece
Pentru umplutură
9 ouă
250 ml smântână
1/3 cană ceapă tocată
2-3 cârnaţi
1 lingură sare
1 lingură piper
250 g brânză tare
Cum se prepară quiche-ul cu cârnaţi
Dă drumul la cuptor şi unge cu ulei o formă rotundă. Frământă într-un bol făina cu sarea, usturoiul, rozmarinul, oregano şi busuiocul, untul. Când s-au omogenizat, încorporezi brânza rasă şi apa. Întinde aluatul şi pune-l în tavă, inclusiv pe margini. Dă-l la frigider pentru 15-30 de minute.
În alt vas baţi ouăle, pui smântâna, cârnaţii tăiaţi, sare, piper şi brânza rasă. Pui amestecul peste aluat şi dai tava la cuptor până se rumeneşte quiche-ul. Laşi să se răcorească 15 minute înainte să serveşti.
Sursa foto http://bsugarmama.com