Ravioli la cuptor

ravioli la cuptor jpeg

O reţetă pe care trebuie s-o încercaţi acasă. Este uşor de preparat şi foarte delicioasă, cea mai grea parte fiind să aşteptaţi să fie gata pentru a vă bucura de ea.

Ingrediente:

2 linguri de ulei de măsline 200 de grame de cârnaţi de porc 230 de grame de carne de vită 2 căţei de usturoi pisaţi o ceapă mică tocată 2 roşii mari tăiate mărunt o cană de pastă de tomate 2 linguri de busuioc uscat 2 linguri de oregano uscat 2 linguri de usturoi pudră sare şi piper după gust 2 căni de vin alb sau supă de vită 500 de grame de ravioli 2 căni de mozarella rasă 2 sferturi de cană de parmezan ras

Mod de preparare:

Încingeţi ulei într-o cratiţă şi prăjiţi cârnaţii şi carnea de vită tăiată cubuleţe, amestecând din când în când cu o lingură de lemn. Adăugaţi usturoiul şi ceapa, apoi roşiile şi pasta de tomate şi lăsaţi compoziţia să fiarbă. Amestecaţi apoi busuiocul, oregano, pudra de usturoi, sarea, piperul, vinul sau supa de vită. Acoperiţi cratiţa şi lăsaţi să fiarbă timp de o oră. Preîncălziţi cuptorul la 180 de grade Celsius. Amestecaţi pasta de tomate cu ravioli şi presăraţi celelalte feluri de brânză peste.

Lăsaţi pe foc jumătate de oră.

Sursa: plainchicken.com