Reţeta bunicii de angemacht de miel cu ceapă

1 angemacht jpg jpeg

De pe masa de Paşti nu lipseste niciodată carnea de miel. Pe lângă tradiţionala friptură sau drob, prepară şi reţeta de angemacht de miel.

De ce ai nevoie pentru angemacht de miel

1, 5 kg carne de miel

1 lingură unt

1 lingură făină

1 ceapă

1 lămâie

Cum se prepară angemachtul de miel

Împarţi carnea în porţii, pe care le fierbi în apă cu sare, în care au adăugat şi ceapa. Topeşti untul în tigaie, adaugi făina şi supa în care a fiert carnea şi amesteci până când se îngroaşă puţin sosul.

Adaugi bucăţile de carne fiartă şi mai laşi să dea câteva clocote, apoi pui felii de lămâie. Dai la cuptor până când scade sosul. Serveşti angemachtul cu orez sau simplu.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg