Reţeta italiană de pui umplut cu caşcaval

Italienii sunt recunoscuţi pentru bucătăria lor diversificată şi delicioasă aşa că, atunci când ai rămas fără idei, încearcă această reţetă de pui umplut şi bucură-te de o călătorie culinară pe alte meleaguri, chiar la tine acasă.
De ce ai nevoie pentru a pregăti reţeta italiană de pui umplut
170 g piept de pui, fără piele
370 g sos de tomate
55 g sos pesto
4-6 felii caşcaval
90 g pesmet
Cum pregăteşti reţeta italiană de pui umplut
Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Baţi pieptul de pui şi îl porţionezi în fâşii potrivite. Le ungi pe fiecare cu sos pesto, aproximativ 15 g sos de tomate şi aşezi deasupra lor o felie de caşcaval. Rulezi şi securizezi la capete cu scobitori.
Treci fiecare bucată de carne prin pesmet, apoi le pui într-o tavă în care ai turnat restul de tomate. Găteşti aproximativ 25-30 de minute, sau până când ţi se pare că puiul este bine făcut. Serveşti imediat.
Sursa http://dinnersdishesanddesserts.com