Reţeta rapidă de pască cu brânză şi stafide, fără aluat

Ai puţin timp la dispoziţie şi vrei să prepari în casă dulciurile pentru Paşti? Atunci această reţetă de pască rapidă cu brânză şi stafide, fără aluat este exact ce ai nevoie.
De ce ai nevoie pentru pasci cu brânză, fără aluat
750 g brânză de vaci
50 g stafide
5 ouă
200 g smântână
250 g zahăr
4 linguri făină
5 linguri griş
1-2 linguriţe esenţă de vanilie
1 praf de sare
Cum se prepară pasca cu brânză fără aluat
Separi albuşurile de gălbenuşuri. Freci gălbenuşurile cu zahărul până când capătă o consistenţă cremoasă. Baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare. Separat, mixezi brânza, bine scursă, cu smântâna, adaugi gălbenuşurile, făina, grişul, stafidele înmuiate în rom şi esenţa de vanilie. La final, încorporezi cu mişcări de jos în sus albuşurile bătute spumă.
Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi o ţii la cuptor până când se rumeneşte.