Rondele de peşte pane

peste  pane jpeg

Sănătos şi gustos, peştele poate fi preparat în fel şi chip şi la ocazie festivă sau nu. De aceasta data va prezentam rondele de peste pane.

peste pane

Ingrediente (4 porţii)

4 rondele de peşte 2 ouă 4 linguri pesmet 2 linguri făină sare piper ulei pentru prăjit 6 feliuţe de lămâie

Mod de preparare

Speli şi usuci rondelele de peşte, apoi le dai cu sare şi piper. Baţi ouăle. Pui făina şi pesmetul în farfurii separate.

Treci peştele prin făină, ou şi la sfârşit prin pesmet. Încingi uleiul şi prăjeşti aceste rondele de peste pane  pe ambele părţi. Le scoţi pe un şervet pentru a fi absorbit excesul de ulei. Serveşti aceste rondele de peste pane cat sunt călduţe, cu feliuţe de lămâie.

peste pane

Rasol de peste cu legume

Rasol de peste cu legume

Placinta cu peste si orez

Placinta cu peste si orez

Ciorba de peste

Ciorba de peste

sursa foto: Shutterstock