Rondele de peşte pane

Sănătos şi gustos, peştele poate fi preparat în fel şi chip şi la ocazie festivă sau nu. De aceasta data va prezentam rondele de peste pane.
Ingrediente (4 porţii)
4 rondele de peşte 2 ouă 4 linguri pesmet 2 linguri făină sare piper ulei pentru prăjit 6 feliuţe de lămâie
Mod de preparare
Speli şi usuci rondelele de peşte, apoi le dai cu sare şi piper. Baţi ouăle. Pui făina şi pesmetul în farfurii separate.
Treci peştele prin făină, ou şi la sfârşit prin pesmet. Încingi uleiul şi prăjeşti aceste rondele de peste pane pe ambele părţi. Le scoţi pe un şervet pentru a fi absorbit excesul de ulei. Serveşti aceste rondele de peste pane cat sunt călduţe, cu feliuţe de lămâie.
sursa foto: Shutterstock