Roşii umplute cu brânză

rosii umplute branza jpeg

Dacă nu vrei să mănânci simplu roşii cu brânză, poţi încerca o reţetă specială de roşii umplute cu o cremă de brânză specială.

Ingrediente

500 g roşii 150 g brânză dulce de vaci 150 g brânză de oaie 100 g unt ½ legătură mărar 1 legătură pătrunjel 2 legături ridichi salată verde pentru decor

Preparare

Tai roşiile pe jumătate, le scoţi miezul şi le întorci cu faţa în jos, ca să se scurgă bine. Amesteci brânza dulce cu cea de oaie dată prin maşina de tocat sau pe răzătoarea mică.

Adaugi untul frecat spumă, mărarul şi jumătate din pătrunjel tăiate mărunt, o legătură de ridichi curăţate de coajă şi tocate mărunt şi omogenizezi totul foarte bine. Umpli roşiile cu crema de brânză, le aşezi pe platou peste salată şi presari pătrunjelul tocat. Faci un decor din ridichile rămase.