Rotiţe cu ciuperci

Ingrediente: 3 cartofi mari, 4 cepe mici, 1 căpăţănă mică de usturoi, 300 g ciuperci proaspete, 2 linguri făină, oregano, cimbru, piper, sare, 1 legătură mărar, 1 legătură pătrunjel, 3 foi de salată verde, ulei pentru prăjit
Mod de preparare: Timp de preparare: 1h Dificultate: medie
Cartofii îi pui la fiert, după care îi pasezi. Toci ceapa şi ciupercile mărunt, iar usturoiul îl pisezi. Mărarul şi pătrunjelul le toci mărunt, iar salata o tai fâşii.
Pui toate ingredientele într-un castron, amesteci şi condimentezi cu sare, piper, oregano şi cimbru. Adaugi făina şi amesteci bine până se omogenizează compoziţia. Da că mai este nevoie, mai adaugi făină.
Cu mâna udă formezi chifteluţe rotunde, pe care le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei bine încins. Le scoţi pe hârtie absorbantă.