Ruladă aromată

rulada de carne cu porumb Fotolia 11667547 Subscription L jpeg

Pentru mesele  la care ai invitaţi, dar şi pentru weekendul care vine, această ruladă este perfectă! Umplutura rămâne la alegerea ta. Îi poţi adăuga reţetei noastre şi şuncă afumată.

Ingrediente: 400 g piept de curcan

Pentru umplutură: 4 morcovi mari fierţi, 150 g porumb dulce din conservă, 1 cutie ciuperci, 50 g unt, 150 g unt, câteva frunze de salată, ulei pentru prăjit, sare, piper

Preparare

Tai pieptul felii, pe care le baţi uşor cu ciocanul de carne fără a le subţia prea tare. Scurgi ciupercile, le căleşti în unt, le sărezi şi le laşi să se răcească. Treci prin apă fierbinte frunzele de salată.

Aşezi feliile de carne pe planşetă, întinzi deasupra felii de spanac opărite, adaugi o lingură de ciuperci, morcovii fierţi tăiaţi bastonaşe subţiri, câte o lingură de porumb dulce şi rulezi carnea. Sigilezi cu scobitori şi rumeneşti ruladele, pe toate părţile, în ulei încins.