Ruladă cu cremă de brânză

rulada bun jpeg

Delectează-te la sfârşit de săptămâna cu reţeta Danielei Gorgorin, din Bucureşti, o ruladă delicioasă cu cremă de brânză.

Ingrediente

Pentru blatul ruladei:

4 ouă 120 g zahăr 120 g făină o linguriţă praf de copt 2 linguri cacao

Pentru umplutură:

150 g cremă de brânză

100 g frişcă

2 linguri de zahăr pudră

esenţă de vanilie fructe

(căpşuni, zmeură, cireşe, piersici proaspete sau din compot)

Preparare

Baţi albuşurile spumă cu zahărul, adaugi treptat gălbenuşurile, apoi încorporezi făina amestecată cu praful de copt şi cu cacaua. Torni aluatul într- o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coci în cuptorul preîncălzit, circa 15 minute. Scoţi blatul pe o hârtie de copt şi rulezi. Laşi apoi să se răcească rulada. Amesteci crema de brânză cu zahărul pudră, frişca şi cu esenţa de vanilie. Desfaci blatul, întinzi crema, presari fructele şi rulezi la

loc. Rulada o poţi orna cu frişcă ori cu fructe de sezon.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg