Ruladă cu cremă de brânză

rulada bun jpeg

Delectează-te la sfârşit de săptămâna cu reţeta Danielei Gorgorin, din Bucureşti, o ruladă delicioasă cu cremă de brânză.

Ingrediente

Pentru blatul ruladei:

4 ouă 120 g zahăr 120 g făină o linguriţă praf de copt 2 linguri cacao

Pentru umplutură:

150 g cremă de brânză

100 g frişcă

2 linguri de zahăr pudră

esenţă de vanilie fructe

(căpşuni, zmeură, cireşe, piersici proaspete sau din compot)

Preparare

Baţi albuşurile spumă cu zahărul, adaugi treptat gălbenuşurile, apoi încorporezi făina amestecată cu praful de copt şi cu cacaua. Torni aluatul într- o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coci în cuptorul preîncălzit, circa 15 minute. Scoţi blatul pe o hârtie de copt şi rulezi. Laşi apoi să se răcească rulada. Amesteci crema de brânză cu zahărul pudră, frişca şi cu esenţa de vanilie. Desfaci blatul, întinzi crema, presari fructele şi rulezi la

loc. Rulada o poţi orna cu frişcă ori cu fructe de sezon.