Ruladă cu fasole verde

Filled Omelette Roll jpeg

Vrei să-ţi surprinzi invitaţii cu ceva nou? Încearcă această ruladă!

Pentru 1 ruladă Timp de preparare: 45' Dificultate: mică Ai nevoie de:

5 ouă

150 g smântână pentru gătit

sare

piper

ulei

250 g fasole verde

300 g caşcaval

300 g şuncă

1 ou

sare

Pui o cratiţă la fiert cu apă şi sare. Când începe să dea în clocot, pui fasolea verde, spălată şi curăţată la ambele capete, pentru aproximativ 10 minute. O scoţi din apă şi o laşi la răcit. Caşcavalul şi şunca le tai felii subţiri.

Pentru ruladă baţi ouăle cu smântâna, sarea şi piperul. Încingi cuptorul. Întinzi într-o tavă dreptunghiulară, hârtie de copt pe care o ungi cu ulei. Torni ouăle şi dai la cuptor până se rumeneşte. Scoţi tava şi aşezi pe ea, cât e caldă, feliile de caşcaval şi de şuncă, fasolea şi rulezi. Desprinzi uşor de pe hârtia de copt, după ce s-a răcit.

Credit foto: Profimedia.