Ruladă cu fasole verde
Vrei să-ţi surprinzi invitaţii cu ceva nou? Încearcă această ruladă!
Pentru 1 ruladă Timp de preparare: 45' Dificultate: mică Ai nevoie de:
5 ouă
150 g smântână pentru gătit
sare
piper
ulei
250 g fasole verde
300 g caşcaval
300 g şuncă
1 ou
sare
Pui o cratiţă la fiert cu apă şi sare. Când începe să dea în clocot, pui fasolea verde, spălată şi curăţată la ambele capete, pentru aproximativ 10 minute. O scoţi din apă şi o laşi la răcit. Caşcavalul şi şunca le tai felii subţiri.
Pentru ruladă baţi ouăle cu smântâna, sarea şi piperul. Încingi cuptorul. Întinzi într-o tavă dreptunghiulară, hârtie de copt pe care o ungi cu ulei. Torni ouăle şi dai la cuptor până se rumeneşte. Scoţi tava şi aşezi pe ea, cât e caldă, feliile de caşcaval şi de şuncă, fasolea şi rulezi. Desprinzi uşor de pe hârtia de copt, după ce s-a răcit.
Credit foto: Profimedia.