Ruladă cu sos de vin

1 rulada cu sos de vin jpg jpeg

Vinul va frăgezi această carne de viţel, astfel încât vei obţine cea mai bună ruladă.

De ce ai nevoie pentru ruladă cu sos de vin

1 kg antricot de viţel

3-4 ouă fierte

sare

piper

cimbru

50 ml ulei

100 ml vin roşu

2 căţei de usturoi

Cum se prepară rulada cu sos de vin

Pisezi usturoiul şi-l amesteci cu sare, piper, cimbru, cu vinul şi cu uleiul. Tai antricotul în jumătate, pe fibră, pe lung, fără să separi bucăţile. Îl ungi cu marinata şi-l laşi peste noapte la frigider. A doua zi aşezi la mijloc ouăle fierte descojite şi rulezi. O fixezi cu sfoară. Aşezi rulada în tavă, torni marinata şi o acoperi tava cu o foaie de copt. O ţii până când carnea se pătrunde, scoţi foaia şi o mai laşi 15-20 de minute. O stropeşti din când în când cu sosul din tavă.