Ruladă cu sos de vin

Vinul va frăgezi această carne de viţel, astfel încât vei obţine cea mai bună ruladă.
De ce ai nevoie pentru ruladă cu sos de vin
1 kg antricot de viţel
3-4 ouă fierte
sare
piper
cimbru
50 ml ulei
100 ml vin roşu
2 căţei de usturoi
Cum se prepară rulada cu sos de vin
Pisezi usturoiul şi-l amesteci cu sare, piper, cimbru, cu vinul şi cu uleiul. Tai antricotul în jumătate, pe fibră, pe lung, fără să separi bucăţile. Îl ungi cu marinata şi-l laşi peste noapte la frigider. A doua zi aşezi la mijloc ouăle fierte descojite şi rulezi. O fixezi cu sfoară. Aşezi rulada în tavă, torni marinata şi o acoperi tava cu o foaie de copt. O ţii până când carnea se pătrunde, scoţi foaia şi o mai laşi 15-20 de minute. O stropeşti din când în când cu sosul din tavă.